Data publikacji: 2020-08-04Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Startuje budowa Lidla w Vis à Vis ŁódźKategoria: BIZNES, FirmaNowy najemca Vis à Vis Łódź – Lidl Polska, wybrał Generalnego Wykonawcę inwestycji, odpowie
Data publikacji: 2016-10-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dobry Wzór 2016 dla P/ALTIIa marki SANPLASTKategoria: BIZNES, FirmaFirma SANPLAST SA została laureatem konkursu Dobry Wzór 2016. Uznanie Jury zdobył tym razem pa
Data publikacji: 2018-03-13Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Brylant Polskiej Gospodarki 2017 dla firmy SANPLAST SAKategoria: BIZNES, FirmaInstytutu Europejskiego Biznesu kolejny już raz opublikował listę firm, którym przy
Data publikacji: 2015-05-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Szkolenia – jakie najpopularniejsze w Polsce?Kategoria: BIZNES, FirmaChoć szkolenia dofinansowane z Unii Europejskiej przez pewien czas nie były dostępne, r
Data publikacji: 2018-11-26Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Długo wyczekiwane wyniki programu „Przedsiębiorstwo Fair Play”Kategoria: BIZNES, FirmaDobiegła końca kolejna edycja programu „Przedsiębiorstwo Fair Play�
Data publikacji: 2016-06-13Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Urzędowski łączy siły z Paprocki&BrzozowskiKategoria: BIZNES, FirmaWspółpraca pomiędzy dwoma silnymi reprezentantami różnych gałęzi biznesu jest moż
Data publikacji: 2019-10-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Riksze i ice-trucki odchodzą na zasłużony urlopKategoria: BIZNES, FirmaDziało się – nie ma chyba Lodziarzy, którzy nie zgodziliby się z takim podsumowaniem
Data publikacji: 2019-10-31Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Marki D2C przyciągają inwestorów, ale też muszą mierzyć się z wyzwaniamiKategoria: BIZNES, FirmaPrzykłady marek działających w modelu direct-to-consumer zd
Data publikacji: 2017-03-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Monitoring sposobem na poprawę efektywności pracownikówKategoria: BIZNES, FirmaW jaki sposób kontrolować pracowników, by zwiększyć efektywność firmy? Odpow
Data publikacji: 2017-02-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Menu, wystrój, komfort akustyczny – na co zwracamy uwagę w restauracjach?Kategoria: BIZNES, FirmaJedzenie, obsługa, wystrój. To kryteria, które bierzemy pod u